Jouw merk claimen op Amazon

Waarom je merk claimen op Amazon?

Iedereen kan producten verkopen via Amazon. Dat betekent dat ook iedereen jouw producten op Amazon kan zetten. En dat gebeurt vaak niet goed. Producten zijn niet goed omschreven, de foto’s zijn slecht, productbullets zijn waardeloos en de omschrijving sluit niet aan bij je product.

Amazon biedt je de mogelijkheid om je merk te registeren. Je kan dan je eigen EAN-codes claimen. Als Amazon je aanvraag goedkeurt,word je als het ware “eigenaar” van jouw eigen EAN-codes. Je kan jouw producten dan zelf “beheersen”. Je kan bijvoorbeeld de producttitels, bullets, keywords, omschrijving en foto’s aanpassen. Met het claimen van je merk kan je producten dus aantrekkelijker profileren op Amazon. Je wordt weer Baas van je producten.

Staan jouw producten aantrekkelijker op Amazon? Dan verkoop je meer. En dat zorgt voor meer omzet en winst.

Je merk op Amazon laten claimen door Amazon Expert

Amazon geeft merken de mogelijkheid om hun eigen merk met bijbehorende EAN-codes te claimen. Maar dit is niet eenvoudig. Je moet aan veel voorwaarden voldoen en veel bewijs aanleveren. Amazon stelt erg hoge eisen en daar moet je allemaal aan voldoen.

Wij kennen de eisen van Amazon en hebben ervaring met het claimen van merken. We helpen je intensief en verzorgen het hele proces voor je. We claimen je merk, zonder dat je daar omkijken naar hebt. Eenvoudig, makkelijk en snel.

Bespaar jezelf tijd, energie & frustratie. Laat ons je helpen met het claimen van je merk op Amazon!

Contact opnemen